Ακακιών 54Α, 15125 Μαρούσι +30-210-6905015 9:00πμ - 5:00μμ info@redecon-planet.gr

Παρουσίαση του Προγράμματος Ενίσχυσης ΜΜΕ στο Δήμο Αχαρνών

O Δήμος Αχαρνών στην προσπάθεια να συμβάλλει στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, στη διαδικασία ενίσχυσης υφιστάμενων επιχειρήσεων και στην ανάδειξη νέων επιχειρηματιών διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 7 μ.μ. .

H συνάντηση διοργανώνεται με αφορμή την πρόσκληση του Υπουργείου Ανάπτυξης για «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τοµεις Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών».

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από τα έμπειρα στελέχη της REDECON. Οι παρευρισκόμενοι δημότες και επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες ένταξης και υλοποίησης του επενδυτικού τους σχεδίου στο πλαίσιο του προγράμματος.

Παράλληλα θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση και υποβολή ερωτημάτων με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωση των δημοτών και των επιχειρηματιών.

 Η παρουσία των επιχειρηματιών της πόλης καθώς και των εν δυνάμει επιχειρηματιών είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς το νέο πρόγραμμα αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για την ενίσχυση υφιστάμενων επιχειρήσεων όλων των κλάδων καθώς και για  την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων.

Tagged with: , , , , ,          
Κατηγορίες: Νέα, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις